Све категорије

Вести

Почетна> Вести

Фармацеутска индустрија Јингјинг држи кључну јединицу сарадње са академицима провинције Хебеи!

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 197

Недавно је Одељење за науку и технологију покрајине Хебеи објавило листу кључних јединица сарадње академика провинције Хебеи у 2022. години, а фармацеутска индустрија сперматина је рангирана на врху са стручно-техничком способношћу.

Напомиње се да је ова листа провинција Хебеи за даље јачање и унапређење увођења интелигенције академика широм провинције, а укупно 34 предузећа широм провинције су рангирана као кључна јединица сарадње међу академцима у провинцији Хебеи кроз петљу упућивања , стручни преглед и комуникација. Фармацеутска индустрија Јинг је глатко прошла стручну рецензију и комуникацију и била је рангирана као кључна јединица сарадње међу академицима провинције Хебеи.

Кључна јединица сарадње академика је изградња пословних јединица типа ЕТО или друштвених организација које оснива Покрајинско одељење за науку и технологију, које могу да раде са академицима и њиховим тимовима на остваривању научне и технолошке сарадње, унапређују способност самосталне иновације. , и реализовати нову иновациону платформу у заједничком развоју две стране.

Фармацеутска индустрија Сперматјинг увек инсистира на одвијању и сарадњи истраживања са професионалцима, а стручњаци ЕТО континуирано унапређују технолошки напредак и научни и технолошки развој. У будућности, фармацеутска индустрија Семијинг ће развијати дубоку сарадњу са академицима и њиховим тимовима заснованим на овој основи, континуирано побољшавати ниво технологије и снагу науке и технологије, убрзавати промоцију способности иновација и способности истраживања и развоја производа, и доприносити највећа снага националној фармацеутској индустрији.

Претходна: Да ли светски познати произвођачи аминокиселина

Следеће: Добре вести, Јингјинг Пхармацеутицал је додао нове сорте и успешно постигао масовну производњу!

Вруће категорије

ОНЛИНЕ