Све категорије

Вести

Почетна> Вести

Да ли светски познати произвођачи аминокиселина

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 211

Аргинин, анхидровани натријум карбонат може ући на тржиште САД као додатак исхрани; Стерилни аргинин је комерцијално доступан у Јапану и аранексу; Д - калцијум пантотенат се продаје на адм компанији, истакнутој америчкој компанији за прераду хране и трговину робом" уз помоћ добитника Нобелове награде за физиолошку медицину, др Фреда Мурада, Јинг Канг Ванга и његовог тима "Супер мозак", компанија је узела водећи у земљи у технологији производње стерилног аргинина и посвећен је производњи најспецијализованије серије аминокиселина и витамина на свету, са врхунским талентом који нам омогућава да надокнадимо заостатак“, бин Шу Ли, председник округа Нингјин аргинин Пхармацеутицал Цо., Лтд.

图片1_副本

Фармацеутика сперматина, која се налази у индустријском парку Да Цао Зхуанг у округу Нингјин, сада је водећа фармацеутска индустрија у индустрији, формирајући серију стерилних лековитих супстанци са асептичном технологијом кристализације као језгром и низом аминокиселина и њихових деривата са биолошким ензимску каталитичку технологију као језгро, који су пласирани на нови три плоче.

У почетку, ограничене нивоом процеса кристализације, компаније су могле да направе само два производа аргинина, а годишња вредност производње била је мања од 50 милиона РМБ. У то време, домаћи аргинин је углавном зависио од увоза. "Да би се разбио међународни монопол, неопходно је повећати улагања у науку и технологију истраживања и развоја, тражити и сарађивати са врхунским талентима у индустрији", рекао је бин Ватер Ли

Они су прво били Јинг Канг Ванг, члан сродне Кинеске академије инжењеринга, који су се заједнички бавили техничким потешкоћама као што су изолација и кристализација екстракције како би попунили националну празнину у производњи стерилних супстанци за лекове. Брз развој фармацеутских препарата сперматина привукао је и доста талената да се окупе, а 2016. године је др МУЛАРД, добитник Нобелове награде за физиолошку медицину, ангажован да буде главни научни саветник за сперматинске фармацеутске препарате, чиме је постављен темељ за изградњу оснивање водеће фармацеутске индустрије и трансформација технолошких резултата у биомедицину.

Технологија је прва продуктивност. Како би осигурао напредак у научном и технолошком нивоу компаније и одрживост будућег развоја, бин Хуи Ли, који је дипломирао на Универзитету Тиањин и одрастао у Нортх Цхина Пхармацеутицалс, такође је водио технолошки тим кроз ноћно и дневно техничко истраживање и добио патент 54, 7 нових производа идентификација нове технологије, 5 регистарских бројева различитих лекова, сукцесивно кроз низ одобрења од високотехнолошких предузећа, Националне заједничке инжењерске лабораторије, итд.

Тренутно, годишња бруто вредност индустријске производње компаније је скоро 400 милиона РМБ, а њени производи се продају у иностранству и иностранству. "У будућности, на основу предности асептичне технологије кристализације лековитих супстанци и технологије катализе биолошких ензима, фармацеутска индустрија сперматина ће реализовати стратешко проширење оригиналних малих аминокиселина у великом броју, убрзати процес индустријализације нових производа и континуирано побољшавати водећа предност компаније у великом здравственом сегменту индустрије биомедицине", рекао је бин Шу Ли.

Претходна: Л-серин, аминокиселина блиско повезана са квалитетом сна

Следеће: Фармацеутска индустрија Јингјинг држи кључну јединицу сарадње са академицима провинције Хебеи!

Вруће категорије

ОНЛИНЕ