Све категорије

Профил компаније

Почетна> O nama > Профил компаније

Јингјинг Пхармацеутицал Цо., Лтд. је основана у октобру 2007. године, покривајући површину од 310 му, са регистрованим капиталом од 257.28 милиона јуана и више од 700 запослених. То је национално високотехнолошко предузеће и национално предузеће за демонстрацију технолошких иновација специјализовано за истраживање, развој, производњу и продају стерилних АПИ-ја, аминокиселина и јачања витамина.

У децембру 2015. године успешно је уврштен на тржиште хартија од вредности новог трећег одбора са безбедносном шифром 835033. Од свог листирања, добио је пажњу и признање са свих аспеката на тржишту капитала, представио низ маркет мејкера ​​и стратешких инвестиционих институција. , и ушао у иновацијски слој у првој серији. Након листинга, компанија је имплементирала три циљане додатне понуде, са укупним финансирањем од 240 милиона јуана, углавном уложених у истраживање и развој основних технологија, проширење главног ланца индустрије производа, иновације у технологији пројекта и допуњавање обртног капитала, формирајући број основних техничких баријера, и постепено успостављање водеће позиције компаније у подељеним индустријама.

Након година решавања кључних проблема, технички тим компаније је добио 67 патената, укључујући 39 патената за проналазак. Сукцесивно је прошао низ сертификата као што су предузећа високе технологије, националне и локалне заједничке инжењерске лабораторије, провинцијски технолошки центри предузећа и покрајинске инжењерске лабораторије. Поставио је академске радне станице и оцењен је као „Хебеи технолошке иновације за демонстрацију предузећа“, „Хебеи мала и средња технолошка предузећа“ и прва група „специјализованих, рафинираних и нових“ демонстрационих предузећа у провинцији Хебеи, Ит је сукцесивно освајао признања „100 најбољих кинеских предузећа за демонстрацију иновација“, „Кинеске јединице за демонстрацију реформи и иновација“, и био је укључен у индекс акција новог Трећег одбора „Индекс иновација“ и „Тхирд Боард Медицине“.

1
2
3

Основне технологије и производи

Током година, кроз континуиране технолошке иновације, компанија је формирала две главне категорије производа: 1) Стерилни АПИ производи са технологијом кристализације као основном предношћу. Кроз технолошку платформу "Ацадемициан Воркстатион", наша компанија је континуирано правила технолошке пробоје у технологији стерилне кристализације АПИ-ја и формирала је конкурентску предност у фармацеутској индустрији у земљи и иностранству. Тренутно, стерилни АПИ производи наше компаније (аргинин, натријум карбонат анхидровани и Л-аланил-Л-глутамин) могу задовољити различите посебне потребе различитих купаца за ињекције стерилног праха, остварити прилагођене услуге један-на-један за купце, достићи домаћи водећи ниво и имати висок удео на тржишту; 2) Производи из серије аминокиселина и витамина са технологијом биолошке катализе ензима као основном предности. Технологија биолошке катализе ензима је наведена у седам нових индустријских технологија које подржава и развија 13. Петогодишњи план кинеске владе. Наша компанија се фокусира на коришћење платформе за истраживање и развој заједнички успостављене са међународним познатим институцијама за истраживање и развој биолошких ензима, ми смо први у Кини који су реализовали индустријализацију производње деривата серије аминокиселина и витамина помоћу биолошке ензимске катализе технологија, са широким тржишним перспективама, Има снажне конкурентске предности.

5
4
6

Планирање развоја

У будућности, компанија ће се ослањати на предности стерилне АПИ кристализације технологије и технологије катализе биолошких ензима, удруживати мудрост тима, прикупљати ресурсе са свих страна и фокусирати се на будуће стратешке циљеве. Прво, компанија ће се ослањати на основну технологију како би постигла проширење оригиналног малог спектра аминокиселина на стратегију великог избора, убрзала процес индустријализације нових производа и наставила да унапређује водећу ивицу компаније у индустрији биомедицинског здравственог сегмента; Друго, убрзати процес листирања на Пекиншкој берзи и помоћи предузећима да прескоче висококвалитетни развој захваљујући предностима тржишта капитала.

Вруће категорије

ОНЛИНЕ